33 15 88 55 | Skriv til os

Tidsbestilling


Det skal være nemt at bestille tid til tandlægerne på Palæklinikken. Derfor giver vi dig som patient flere muligheder for tidsbestilling hos en af vores dygtige tandlæger.

Online booking

​Vi har igen åbnet for onlinebooking.
Vi skal dog sikre os at du ikke møder op til din aftalte tid, hvis du har symptomer på Covid-19.

Så har du symptomer på COVID-19, såsom hovedpine, feber, ondt i halsen eller muskelsmerter, er det vigtigt, at du ikke møder op på klinikken, men i stedet får en ny tid.

Du kan bestille en ny tid på:
Tlf. 33 15 88 55

Book tid

Booking via formularen

Du kan også bestille tid via vores kontaktformular på hjemmesiden. Formularen er simpel og lige til at udfylde, når det bedst passer dig.

Ring direkte til klinikken

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til Palæklinikken, hvor vores servicepersonale allerede nu ser frem til at tage imod dit opkald.

Ring til os på telefon +4533158855. Det er især en fordel at ringe direkte til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for ekstra tid til en behandling.

Afbud

Det kan selvfølgelig ske for alle, at man bliver forhindret i at komme til sin aftale på Palæklinikken. Vi sætter derfor stor pris på vores patienter, der melder afbud i god tid.

På den måde kan vi sammen finde en ny tid, og samtidig skabe plads til dem, der pludselig får akutte behov. Det er bedst for alle parter.

Hvis du skal melde afbud til tider eller bare flytte en aftalt tid, skal du huske at melde det enten via telefon eller mail. Afbud skal ske senest dagen før din aftalte tid, så klinikken har mulighed for at planlægge kalenderen i god tid.

Vi opfordrer dig også til at se vores gebyrer for udeblivelse eller for sent afbud på vores side om priser.

Skulle uheldet ske at du melder afbud for sent, bør du altid ringe til klinikkens reception. For sent meldte afbud kan jo ske på grund af uheldige omstændigheder, som Palæklinikken altid vil tage højde for i de pågældende situationer.

Du skal jo huske på, at Palæklinikken altid har dig som hovedperson.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej