33 15 88 55 | Skriv til os

Tandplejer

”God tandhygiejne er en vigtig del af at opretholde sunde tænder, tandkød og et flot smil”

Jinnie Røntved

jr@nicesmile.dk


Vores tandplejer, Jinnie Røntved, har en meget vigtig rolle omkring din tandsundhed. Palæklinikken mener, at forebyggelse er bedre end helbredelse, og vi anbefaler derfor regelmæssige besøg hos vores topkompetente tandplejer.

Regelmæssige besøg hos Jinnie er en vigtig del af dine tandeftersyn, der kan forebygge problemer, du har meget svært ved at opdage på egen hånd.

Jinnie er specielt uddannet i at opdage potentielle tandproblemer på et tidligt stadie, vedligeholde restaureringer (ex. broer, implantater, kroner og fyldninger), rengøring af dine tænder og tandkød for at forebygge huller i tænderne, samt at yde løbende vejledning.

Som et kæmpe plus, har Jinnie særlig fokus på behandling af patienter med tandlægeskræk gennem bacheloruddannelsen. Jinnie har stor forståelse og empatisk indsigt, når hun leverer din behandling til fuld tilfredshed på den mest nænsomme måde.

Jinnie bistår med din regelmæssige tandrensning, undersøger dig for huller og rådgiver dig om hvordan du bedst holder din mund sund. Hun er altså en vigtig del i forebyggelsen af tandsygdomme, med særlig vægt på at undgå paradentose og nedsætte risikoen for alvorlige tandtab.

Du kan bestille en tid hos Jinnie direkte lige her:

Bestil tid online

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej