33 15 88 55 | Skriv til os

Tandlæger

Tandlæge Carsten Blok

cb@nicesmile.dk


Tandlæge Carsten Blok er stifter og klinikledende tandlæge på Palæklinikken. Carsten har mere end 30 års erfaring som praktiserende tandlæge.

Carstens behandlingsfilosofi er meget simpel. Man skal levere de mest kvalitetsoptimale resultater ved helhedsorienteret behandlinger, baseret på gensidig dialog og forståelse.

Carsten fokuserer meget på patientens behov og forventninger, der har medført et stort antal tilfredse patienter gennem mange år, der har fået optimeret deres smil gennem bevarende, kosmetisk tandbehandling.

Læs mere

Carsten fokuserer meget på patientens behov og forventninger, og opnår optimale resultater gennem gensidig dialog og forståelse. Det har medført et stort antal tilfredse patienter gennem mange år, hvor mange har fået optimeret deres smil gennem bevarende kosmetisk tandbehandling. Det sker primært ved at fokusere på helheden ved anvendelse af porcelænsfacader, plastbonding, tandblegning samt anvendelsen af de nyeste teknikker inden for genopbyggende og bevarende tandbehandling.

Som pioner inden for tandlægefaget, har Carsten afholdt adskillige kurser for andre tandlæger i Dansk Tandlægeforenings regi, samt flere udenlandske kurser bl.a. i Mellemøsten, Italien og øvrige lande i Skandinavien. Ved at dele sin filosofi, erfaring og ekspertise med andre tandlæger, opnår man den tilfredshed der gør det sjovt for både patient og behandler. Carsten har siden 1989 efteruddannet sig indenfor implantatbehandling, og arrangerer derfor klinisk operationskurser på klinikken for andre kollegaer. Carsten er desuden også medlem af DSOI (Dansk Selskab for Oral Implantologi).

Senest har Carsten introduceret NTI til behandling af hovedpine, da han har været særdeles aktiv indenfor problematikken omkring spændingshovedpine. Derudover er Carsten aktiv som kursusholder til vor tids store samtaleemne – CEREC den digitale tandpleje - der ved hjælp af computerteknologi gør tandlæger i stand til at lave kroner på samme besøg.

Carsten har skrevet en række fagartikler til Tandlægebladet, og var medforfatter på et særnummer omkring glasionomer cementer. Derudover er Carsten stifter og medlem af Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED), samt aktivt medlem af flere internationale foreninger, som fx American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) og European Society of Esthetich Dentistry (ESED). De to foreninger er sammenslutninger som er dedikeret til avanceret efteruddannelse, motivation og stimulering af dental professionalisme. Du kan bestille en tid hos Carsten online her eller benytte vores kontaktformular.


Hvis du vil vide mere er du mere end velkommen til at skrive direkte til Carsten på

cb@nicesmile.dk

med eventuelle spørgsmål og ønsker.

Tandlæge Daniel Honoré

dh@nicesmile.dk


Daniel er en yderst engageret og dygtig tandlæge på Palæklinikken, der har et godt øje til metalfri tandpleje, kroner og protesebehandling.

Daniel er en ivrig kursusdeltager og tror på, at de bedste forudsætninger for at yde optimal tandbehandling netop sker via efteruddannelse.

Læs mere

Daniel Honore startede i sommeren 2014 på Palæklinikken.

Efter først at have uddannet sig som klinisk tandteknikker på Aarhus Universitet i 2003, tog Daniel efterfølgende tandlægeuddannelsen på Københavns Universitet – så man må sige, at tænder har en stor plads i Daniels hjerte; Det er en kæmpe fordel at mestre begge dele, da mange patienter tit slås med deres ”nye tænder” (proteser) og

Daniel har en stor interesse for kosmetisk arbejde, og deltager flittigt på kursus og efteruddannelse inden for området. Daniel arbejder bl.a. med CEREC, som er et system der gør, at du kan få din porcelænskrone inden for samme dag. Med andre ord skal du som patient ikke vente i 10 til 14 dage før din tand er helt færdig.

Daniel lægger meget vægt på, at du føler dig tryg og godt tilpas som patient. Som person besidder Daniel en fantastisk egenskab til at behandle mennesker med tandlægeskræk, og investerer derfor alt den tid i behandlingen, som lige netop du har brug for.

Endvidere holder Daniel meget af, at behandle børn, hvor der bliver talt om alt fra tænder til fritidsinteresser, tit med masser af latter og med bemærkningen fra barnet; ”Vi ses snart igen”.

Daniel fulgte med stor begejstring Tandlæge Carsten Blok på klinikken de sidste to år af hans uddannelse. Daniel var derfor så ofte som muligt på Palæklinikken, dels for at assistere ved større operationer, implantatbehandlinger og forskellige kosmetiske behandlinger, dels for et indblik i service- og kvalitetsniveauet på Palæklinikken.

Forebyggelse med særlig henblik på at undgå tandtab er et mantra for Daniel, som falder godt i tråd med Palæklinikkens vision om at bevare sunde tænder hele livet og samtidig have et godt øje for smukke smil.

Derudover kan vi med stolthed fortælle, at Daniel har skrevet fagartikler til bl.a. det meget anerkendte internationale tidsskrift ”Operative Dentistry”. Daniel besidder således en særlig indsigt i tandlægefaget, der indebærer, at hans behandlinger bakkes op af en grundig og uundværlig, teoretisk viden.

Mest af alt vil Daniel bare gerne sørge for, at dit tandlægebesøg opfylder dine forventninger og gerne lidt mere.

Du kan bestille en tid hos Daniel online her eller benytte vores kontaktformular.

Hvis du vil vide mere er du mere end velkommen til at skrive direkte til Daniel på

dh@nicesmile.dk

med eventuelle spørgsmål og ønsker.

Tandlæge Assmaa Suleimann

as@nicesmile.dk


Asmaa er Palæklinikkens nye stjerneskud. Hun afløser vores mangeårige medarbejder, Jeanette, der er rejst til Sydafrika.

Vi er rigtig glade for at have Assmaa blandt vores team af dedikerede medarbejdere og hun lyser op i enhver situation med hendes søde og meget smilende væsen.

Læs mere

Assmaa indgår i Palæklinikkens nye behandler team med særlig fokus på patienter med tandlægeskræk, paradentose og smertefri behandling.

På Palæklinikken ved vi, at patienter med tandlægeskræk kræver særlig pleje og den er Assmaa blandt de bedste til. 

Vi ved, at man kan have svært ved bare at løfte røret, og at man nemt kan finde undskyldninger for at udskyde sit tandlægebesøg, som tidligere kunne være forbundet med smerter og ubehag.

Sådan behøver det ikke at være længere. Med Assmaas særlige indsigt lover vi, at dine kommende besøg bliver nemmere end det du hidtil har oplevet.

Assmaa er født og opvokset på Amager. Efter endt studietid fra Panum Instituttet i København havde hun en kort afstikker til Århus, indtil vi med stolthed fik ”headhuntet” vores lille humørspreder tilbage til København.

Sammen med de øvrige på klinikken er Assmaa klar til at gøre dit tandlægebesøg til noget særligt. Alt hvad du skal gøre er at ringe til klinikken på 3315 8855 eller sende en mail, så står vi sammen klar til at hjælpe dig.

Du kan også bestille en tid hos Assmaa online her eller ved at benytte vores kontaktformular.

Hvis du vil vide mere er du mere end velkommen til at skrive direkte til Assmaa på

as@nicesmile.dk

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej