33 15 88 55 | Skriv til os

Smertefri lokalbedøvelse


En ny computerstyret lokalbedøvelse gør bedøvelsen smertefri

Den nye metode indebærer en hel ny måde at være til tandlæge på. Du får en mere positiv oplevelse, da de fleste af os ikke syntes om smerte.

Fordelene ved den nye metode er blandt andet, at den mindsker mængden af bedøvelsesvæske og dermed påvirkningen på resten af kroppen. Bedøvelsen kan lægges direkte, hvor den har størst effekt.

I almindelige tilfælde kan det være nødvendigt at bedøve ganen med 4-5 stik, men med den nye metode kan man nøjes med ét stik, da den dækker et større område.

Sådan fungerer den nye teknik

Et blyantslignende værktøj kaldet “The Wand” er tilsluttet en computer, som sørger for den nødvendige mængde bedøvelse på det rette sted. Derved formindskes brugen af lokalbedøvelse væsentligt, og du undgår at miste følelsen i læberne og er ikke lam og hævet i ansigtet flere timer efter. Vi behøver ikke vente på bedøvelsen skal virke, da indgrebet kan udføres direkte efter væsken er sprøjtet ind, så det sparer dig samtidig for meget tid i stolen.

Computerkontrolleret lokalbedøvelse

Computeren inde i The Wand sikrer automatisk en støt og rolig strøm af bedøvelsesvæske. Konstant, langsomt strøm af væske er en af hemmelighederne bag smertefri bedøvelse.

Kilden til ubehag ved de fleste indsprøjtninger er nemlig imidlertid ikke nålen – det er strømmen af bedøvelsesvæsken i vævet. The Wand sikrer en langsom strøm af væske, og det tager derfor et par minutter at lægge bedøvelsen dråbe for dråbe.

Vi har fjernet frygten, skrækken og angsten for lokalbedøvelse hos tandlægen

Vi ved, at nogle patienter er mere nervøse end andre ved synet af sprøjten. The Wand ligner ikke en sprøjte og føles ikke som en sprøjte. Den holdes og ser ud som en blyant, så den er mindre skrækfremkaldende, hvis du lider af “nåleskræk”.

Tøv ikke med at spørge os, hvis du vil vide mere om dette bemærkelsesværdige system.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej