33 15 88 55 | Skriv til os

Sandman


Sandman-maskinen anvendes til at “blæse” hullerne væk!

Ved hjælp af en fin sandstråle kan man populært sagt blæse defekten væk på tanden, som derved kan behandles uden brug af bor og vibrerende instrumenter. Systemet egner sig bedst til mindre nye huller og derved perfekt til opfølgning på undersøgelse med Diagnodent laseren. Behandlingsprincippet er jo mindre desto bedre og kaldes for micro-abrasion, idet man meget sikkert kun fjerner det angrebne kariesangreb uden at svække den sunde del af tanden.

Tidligere borede tandlæger for meget gennem princippet “extension for prevention”, og alle mennesker kender til fænomenet med de for store sølvfyldninger fra skole-tandplejen, hvor man netop yndede dette forældede behandlingsprincip, når man udborede tanden og lagde sølv i. Sandman er endvidere velegnet til gamle, mindre plastfyldninger, reparation af defekte fyldninger, kroner og broer. Den giver en flot ren overflade og øger bindingen af det tandfarvede materiale, så kvaliteten forbedres gennem sandblæsning.

Det er ikke uden en vis stolthed, at dette behandlingsprincip, der har været kendt og anvendt i USA i en årrække, har fået så stor succes på en række førende danske tandlæge klinikker.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej