33 15 88 55 | Skriv til os

Planmeca Proline EC


Digital panorama røntgen-enhed

Med dette unikke digitale apparat er det muligt med et stort oversigtsbillede, som vises på skærmen, at få en række nødvendige oplysninger ved en mere tilbundsgående undersøgelse. Speciel indikation for anvendelse er behandlingsplanlægning ved konstatering af paradentose, ved stor kariesaktivitet, ved behov for tandimplantater, ved fjernelse af visdomstænder eller andre operative indgreb.

Derudover kan kontrollen af samtlige rodbehandlede tænder undersøges jævnligt, hvorved risikoen for udvikling af cyster minimeres. Mediet egner sig fortræffeligt til monitorering af paradentoseudvikling, så risikopatienter kan følges mere effektivt og sufficient behandling sættes ind tidligere.

Standardpanorama-programmet giver et klart og uforstyrret billede med høj diagnostisk kvalitet og mulighed for at opdage tandsygdomme i deres tidlige stadie.

Børne-programmet reducerer automatisk stråle dosis, så barnet ikke udsættes for unødig røntgen, men samtidig bevares kvaliteten og den diagnostiske information. Panorama-programmet har 3 valgbare lodrette segmenter, som gør det muligt at undersøge et afgrænset område. Dette reducerer patientdosis, da denne teknik tillader, at patientens anatomi eksponeres separat. Endnu en fordel, da det ikke længere er nødvendigt at eksponere hele området unødigt.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej