33 15 88 55 | Skriv til os

Paradentose


Almindelig paradentosebehandling

Almindelig paradentosebehandling betyder behandling af en begyndende paradentose (de løse tænders sygdom). Kan foretages af tandlæge eller tandplejer og består af:

 • Fjernelse af tandsten og bakteriebelægninger på tandkronen samt på rodoverfladen i de fordybede lommer.
 • Pudsning af tænder og fyldninger og fjernelse af overskud, så bakterierne får vanskeligere ved at sætte sig fast på tænderne.
 • Tandlægen eller tandplejeren viser, hvor bakteriebelægninger især findes på dine tænder, og hvorledes de bedst fjernes ved den rigtige mundhygiejne. Tandlægen eller tandplejeren fortæller, hvilke hjælpemidler, der er bedst egnede i netop dit tilfælde (kan være første led i behandlingen).

Udvidet paradentosebehandling

Udvidet paradentosebehandling betyder behandling af en fremskreden paradentose (de løse tænders sygdom). En del kan foretages af tandlæge eller tandplejer, en del kun af tandlægen. Består af:

 • En grundig undersøgelse af hele tandsættet med henblik på at konstatere, hvor fremskreden paradentosen er på de enkelte tænder.
 • Fjernelse af tandsten og bakteriebelægninger på tandkronen samt på rodoverfladen i de fordybede lommer.
 • Pudsning af tænder og fyldninger for at fjerne overskud, hvor bakterierne kan sætte sig fast.
 • Ny, grundig tandrensning i de fordybede lommer.

Tandlægen eller tandplejeren viser, hvor bakteriebelægningeerne især findes på dine tænder, og hvorledes de bedst fjernes ved den rigtige mundhygiejne. Tandlægen eller tandplejeren fortæller, hvilke hjælpemidler, der er bedst egnede i netop dit tilfælde (kan være første led i behandlingen).
Eventuelt skal der på særligt angrebne tænder foretages en operation, hvor det syge tandkød fjernes, så det bliver muligt for dig at holde tænderne rene.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej