33 15 88 55 | Skriv til os

Carsten Blok

Ejer og stifter af Palæklinikken


Vi skal guide vores patienter på deres vej til optimal sundhed og velbefindende gennem hele livet.

Palæklinikken

Vores mission


Vi skal konstant være forgangsklinik for den nyeste teknologi, de mest moderne behandlingsmetoder og de bedste patientrelationer. Vi vil være vores patienters foretrukne vej til optimal tandbehandling og ekstraordinær patientservice.

Det forpligter os naturligvis til at levere langtidsholdbare og kvalificerede behandlingsløsninger. Og det forpligter os til at yde en ærlig service og professionel vejledning til alle vores patienter – hver gang.

Vi har store ambitioner om tandbehandling og patientservice, som stiller krav til konstant efteruddannelse. Efteruddannelse sikre at vi kan tilbyde den nyeste og førende viden, moderne teknologier og mest behandlingsvenlige metoder til alle vores patienter.

Derudover er det vigtigt at sikre personlig og social udvikling af vores personale, så vi også er en garanti for professionelle, empatiske og ærlige patientoplevelser.

For det handler om at medtage respekt og forståelse for vores patienters tid, behov og eventuelle tandlægeskræk, når vi inddrager dem i behandlingsforløbet.

Vi vil kort sagt være vejen til vores patienters optimale tandsundhed. Det tager vi med, når vi guider vores patienter igennem alle faser af tandbehandlingen, og når vi behandler vores patienter – også som mennesker.

Vi skal med andre ord konstant levere mere end man nogensinde ville forvente.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej