33 15 88 55 | Skriv til os

Office Manager

Tina Blok

kontakt@nicesmile.dk


Tina er Palæklinikkens Office Manager, og vil typisk være den første du møder som patient på klinikken.

Tina har en helt utrolig serviceindstilling og evne til at sætte patienten i fokus. Hun er derfor kendt og respekteret for at gøre det rart at komme til tandlægen. Det gør Tina til yderst vellidt af klinikkens mange patienter.

Tina er tidligere uddannet ved social- og sundhedsforvaltningen i København, og har siden sin start på Palæklinikken i 1994 været en væsentlig årsag til klinikkens positive patientoplevelser.

Hendes særlige social side gør hende til noget helt specielt på en tandklinik – udover en rigtig god forståelse for patientens tarv, er hun virkelig i stand til at få patienten til at føle sig velkommen godt tilpas.

Derfor er Tina altid klar til at en beroligende snak til dem, der ikke bryder sig om tandlægebesøget – det gør sig især gældende for vores patienter med tandlægeskræk, der får en langt bedre behandling ud af mødet med Tina.

Tina forestår også med jævne mellemrum klinikkens kosmetiske tandblegninger. Et tandblegningssystem, som Palæklinikken var først til at indføre i Danmark.

Du er velkommen til at kontakte Tina her, hvis du sidder inde med særlige spørgsmål på kontakt@nicesmile.dk.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej