33 15 88 55 | Skriv til os

Ny patient


Du er højest sandsynligt havnet på denne side, fordi du leder efter kvalificerede tandbehandlinger hos kvalificerede tandlæger. Du er heldigvis havnet det helt rigtige sted, for kun det bedste er en valgmulighed på Palæklinikken.

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient på Palæklinikken skal du være vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

Og skal du samtidig være sikker på, at tandlægerne behandler dig med empati, troværdighed og faglig stolthed, der aldrig bliver kompromitteret.

For hele personalet på Palæklinikken fokuserer på én ting – at give dig den form for service, behandling og faglig ekspertise, der er uden sidestykke.

 

Ved første besøg – hvad skal der så ske?

Vil du have et indblik i dit første besøg på Palæklinikken, kan du læse vores forløbsbeskrivelse som ny patient her.

Ved første besøg danner vi et overblik over hvem du er, hvad du ønsker, dine forventninger og din aktuelle tandstatus. Hvis det er nødvendigt, tager vi røntgenbilleder, såfremt der er mistanke om skjulte problemer eller det måske er længe siden du er blevet røntgenundersøgt.

Vi bruger et lille blyantslignende kamera i din mund for at kunne vise eventuelle problemer på direkte på skærmen. Sådan inddrager vi dig allerede fra begyndelsen.

Husk endelig at stille ALLE de spørgsmål du måtte have. Der findes ingen dumme spørgsmål og vi er til for det samme, så du kan føle dig tryg i alle situationer.

Hvad skal jeg vide, inden jeg begynder på PALÆKLINIKKEN?

Hvis du har særlige behov, herunder tandlægeskræk, så fortæl det til os inden. Vi vil utrolig gerne hjælpe dig på alle måder vi kan, og hvis vi er forberedt, vil dit besøg blive mere behagelig.

Husk dit sygesikringskort.

Kom gerne før din aftalte tandlægetid, vi har et dejligt lyst venteværelse, hvor du kan hente gratis vand, the eller kaffe.

Afbud skal senest ske 24 timer før din behandling. Et senere afbud vil medføre en udeblivelsesregning.

Udebliv aldrig fra din tandlægetid. Vi er en meget populær klinik, og vi vil så nødig skuffe de patienter på vores venteliste. En udeblivelse medfører en udeblivelsesregning fra 232 kr. per halv times udeblivelse.

Parkeringsforhold i gaden kan være en mindre udfordring, men når du bliver fast patient og skal have en større behandling kan du parkere GRATIS i JEUDAN´s Parkeringshus i Dronnings Tværgade.

Der er altid kontantafregning ved slutningen af behandlingen.

Vi modtager Dankort og fleste gængse korttyper.

Ved forestående større behandling indbetales der, ved første besøg, et mindre depositum. Dette beløb modregnes naturligvis i behandlingens pris.

Vi vil glæde os rigtig meget til at tage imod dig og byde dig velkommen til den bedst tænkelige tandlægeoplevelse.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej