33 15 88 55 | Skriv til os

Laser-undersøgelse Diagnodent


Nyeste teknologi

På Palæklinikken burger vi nyeste teknologi, som kan opdage svagheder i tænderne, før det bliver til store huller. Det betyder, at reparation af tandoverfladen som oftest kan foretages uden bedøvelse, enten ved brug af Waterlase eller ved sandblæsning ved brug af Sandman. Derved undgås helt brug af tandlægeboret ved micro abrasion.

Diagnodent

Diagnodent er en ny laser, som finder læsioner i tandoverfladen, som kan være svære at opdage. Apparatet er en lille kompakt diodelaser, som supplement til almindelig undersøgelse og røntgenbilleder. Diagnodent lyser en laserstråle ned i tanden til 2.5 mm dybde, og via den feedback, apparatet modtager, får man en måling, som angiver tandens beskaffenhed.

Ved tydelig læsion udsendes samtidig en bippende advarselstone. Ved tvivlstilfælde kan målingen registreres og følges ved næste undersøgelse, for derved at få en langt mere følsom måde at holde øje med kariesudviklingen. Undersøgelsen er selvfølgelig helt uden gener og ubehag for patienten.

Undgå bor og bedøvelse

Almindelige undersøgelser og røntgenbilleder kan miste op til 3/4 af kariesforekomsten. I en klinisk undersøgelse fra Schweiz viste resultaterne, at den normale almindelige sonde opdagede 57% af problemerne, mens Diagnodent fangede 90% af kariesforekomsten.

Ved at opdage den tidlige kariesforekomst har tandlæger verden over den mulighed at behandle uden brug af tandlægebor og bedøvelse. Teknikken er en spændende landvinding og er godkendt af den amerikanske sundhedsstyrelse (FDA).

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej