33 15 88 55 | Skriv til os

Klinikassistenter

Klinikassistent Aneta Petkowska


Aneta er uddannet klinikassistent på Palæklinikken. Vi havde den store fornøjelse at tage Aneta ind som elev, der efter endt uddannelse fortsatte hos klinikken.

Aneta har en empatisk forståelse og et nænsomt væsen, når hun assisterer dig og tandlægen under behandling. Hun beviser gang på gang at hun er en uundværlig assistance og hjælp for tandlægen, hvilke er direkte med til at højne kvalitetsniveauet i alle behandlinger.

Klinikassistent Selda Larsen


Selda er i øjeblikket på barsel. Vi savner hende mere end I gør.

Selda er uddannet klinikassistent og er intet mindre end en fantastisk dygtig klinikassistent. Med Selda ved din side er du garanteret en helt speciel tandlægeoplevelse.

Selda hjælper tandlægerne på Palæklinikken med alle typer behandling på en hensynsfuld og empatisk måde. Det er ikke for meget sagt, at du er i særlig gode hænder hos Selda, når hun også lægger en beroligende hånd på din skulder.

Klinikassistentelev Helena Ovesen


Helena er klinikkens lille humørspreder, der gør det sjovere for os alle sammen at komme på arbejde. Helena er en nemlig en pige, man altid bliver i godt humør af og hendes energiniveau smitter af på både klinikteamet og de patienter hun kommer i kontakt med.

Helena vil, med et med varmt og smittende smil, gøre din patientoplevelse suveræn ved hvert besøg.

Helena brænder for sit fag med en nysgerrighed og et ”gå-på-mod”, der er en gevinst for både klinikken og vores patienter.

Vi føler os heldige at have en lille diamant som Helena, der spreder lys og glæde på Palæklinikken.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej