33 15 88 55 | Skriv til os

Forebyggende tandpleje


Primær fokus

Vi har primært valgt at koncentrere vores behandlinger omkring kosmetiske/æstetiske løsninger, forebyggelse og sundhed, men naturligvis foretager vi også nødbehandlinger og reparationer. Tandkød og knogle er lige så vigtigt som tænderne for bevarelse af dit smil og din bidfunktion.

Forebyggende tandpleje misforstås ofte, og fremhæves ikke altid tilstrækkeligt, selvom vi alle ved, at forebyggelse er bedre end helbredelse.

Beskyttelse og vedligeholdelse

En af de bedste måder at beskytte og vedligeholde dine tænder resten af livet, er regelmæssige besøg på klinikken, typisk hver 3.-4.måned. På Palæklinikken arbejder vi med en såkaldt hygiejnebehandling, hvor vi gennem en kvalificeret tandplejer får hjælp til at rense dine tænder regelmæssigt i samarbejde med tandlægen. Derved kan den forebyggende procedure implementeres i din behandling og tandplejeren inddrages aktivt i din vedligeholdelse.

Medens ansvaret for at overholde de regelmæssige behandlinger er dit, er ansvaret for at tilbyde dig et kontinuerligt behandlingsprogram vores.

Din behandling

Vi vil begynde din behandling med en grundig diagnostisk undersøgelse og derefter udfærdige en behandlingsplan. Nogle har behov og ønske om total sanering af deres tænder, mens andre sætter pris på at få behandlingen foretaget i “små bidder” – Det kalder vi Palæklinikkens 5 års plan!

Teknologi

På klinikken anvender vi den seneste digital teknik indenfor såvel “almindelige” billeder af dine tænder, men også vores røntgenbilleder tages digitalt. Der tages eventuelt et aftryk til fremstilling af modeller for korrekt vurdering af din situation. Alt foretages i samråd med dig for at opfylde dine ønsker og forventninger til behandlingen. Dette materiale danner grundlag for fremtidige konsultationer, hvor vi sammen med dig gennemgår alt og ser på, hvad der skal laves, hvis der overhovedet skal laves noget, og selvfølgelig hvad det vil koste. Vi vil gerne give ren besked, så vi sammen kan planlægge en eventuel behandlingsmetodik.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej