33 15 88 55 | Skriv til os

COVID-19

Tandlægeklinikken er åben!

Vi er tilbage på klinikken efter vores gradvis nedlukning og har således igen åbent for ALLE behandlinger.

For at passe på alle vores patienter og minimere risikoen for COVID-19 smitte i samfundet, er der dog stadig enkelte behandlinger, som må udsættes til et senere tidspunkt.

Her på Palæklinikken følger vi konstant Tandlægeforeningen og Sundhedsstyrelsens retningslinjer om COVID-19, samt de nationale infektionshygiejniske retningslinjer fra Statens Serum Institut, så patienter og personale trygt kan færdes og komme på klinikken.

COVID-19 er en dråbebåren infektion der smitter direkte fra person til person via fx host, nys eller fingre i munden. Derfor henstiller vi til, at alle patienter, desinficerer deres hænder ved ankomst i klinikken og når de forlader os igen. Vi har til formålet stillet opsat særlige spritbeholdere ved indgangen og i venteværelset.

Patienter der har været i direkte kontakt med en verificeret COVID-19 smittet person, eller har symptomer som feber, påvirket almentilstand, ondt i halsen og/eller hoste, SKAL afmelde deres aftale.

Vi behandler vi ikke smittede COVID-19 patienter, som i stedet henvises til telefon 1813 og nødberedskabet på Rigshospitalet.

Vi afviser dog ikke risikopatienter, men er meget opmærksom på deres tandbehandlingsforløb under størst mulig hensyntagen til den enkelte.

På Palæklinikken har vi identificeret følgende som risikopatienter:

 • Alle patienter der er mere end 80 år gamle.
 • Alle patienter, der er mere end 70 år gamle og har et tobaksmisbrug på 10 cigaretter eller mere dagligt.
 • Alle immunkompromitterede patienter, herunder patienter i kemoterapi, patienter i dialyse og patienter med behov for højdosissteroider eller andre immunsuppressive midler.
 • Alle lungepatienter, herunder patienter KOL og cystisk fibrose.
 • Gravide eller ammende patienter

For alle patienter gælder, at der er særlige foranstaltninger og retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som vi naturligvis overholder ud fra nuværende viden om COVID-19.

Patienter kan kontakte os på kontakt@nicesmile.dk eller på telefon 33158855 inden ankomst til klinikken, hvis der skulle være spørgsmål.

Vores åbningstider er derfor ændret og er nu længere end tidligere, så tøv derfor ikke med at kontakte os for yderligere hjælp eller anden information.


Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej