33 15 88 55 | Skriv til os

Beyond


Efter en lang årrækkes bestræbelse på at formidle høj kvalitets tandbehandling har jeg erfaret at tandpleje er meget mere end at bore og fylde huller.

Min klinik handler om at gøre mine patienter sundere, give dem gode oplevelser føle sig godt tilpas og se godt ud. Det starter med et hvidt, sundt skinnende smil.

Et flot hvidt smil hjælper dig med at føle dig veltilpas og se godt ud

Jeg er meget stolt af at kunne tilbyde det nyeste klinik tandblegningssytem BEYOND™. Tidsforbrug? Det absolut hurtigste på markedet; Det tager under 1 time på klinikken. Hvad der tidligere kunne tage op til 2 uger hjemme ved dagligt brug, kan nu udføres på bare ét besøg. Du kan føle dig godt tilpas, se godt ud og få smilet tilbage, hurtigere end nogensinde før.

Lysere, hvidere smil på mindre end én time

BEYOND blegning anvender en revolutionerende helt nyudviklet gel, som kombineres med ”cold blue light”, som er fri for skadelige UVA-stråler og samtidig er der ingen varmeudvikling.
Jeg er imponeret over de resultater vi har opnået med BEYOND.

BEYOND er sikkert og effektiv. Du vil også blive imponeret af resultatet.

Kontakt os for en forklaring og gennemgang af BEYOND klinikblegnings system og få et gratis smil gennemgang.

Nogle af vores glade kunder

 • "Altid super god service - fantastisk personale, hvor man altid bliver mødt med smil og venlighed og tandlægerne er super dygtige. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Palæklinikken."
  - Nina L. - 05.03.2014
  "Personlig behandling og enestående kvalitet og service. Føler mig næsten heldig at have fundet dem i tandlæge-junglen."
  - Gisela Ekholm - 16.09.2013
 • "Den bedste tandlæge i København jeg kender til. Han er vanvittig god til at bedøve, så hvis du har lidt fobi på dette område kan jeg varmt anbefale ham. Dygtig, hurtig og meget opmærksom. Personalet er rare at omgås og jeg kan klar anbefale klinikken..."
  - Niels Kampmann - 10.09.2013
  "Medarbejderne er meget professionelle og serviceminded. Klinikken har en venlig atmosfære, jeg føler mig godt tilpas. Tandlægerne er virkelige dygtige og løser selv de næsten umulige opgaver til ug. Jeg anbefaler altid klinikken til andre."
  - Lissi Poulsen - 08.09.2013

Adresse

Palæklinikken
Palægade 2
1261 København K

33 15 88 55
kontakt@nicesmile.dk

Åbningstider

Mandag: 08:30 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Find vej